avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cerere de executare fara update de 2 luni, e normal?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cerere de executare fara update de 2 luni, e normal?

Am depus cererea de executare (in urma unui contract de imprumut intre 2 persoane fizice) la birou executor judecatoresc, care m-a informat ca judecatoria sectorului unde locuieste executatul are termen de 7 zile sa solutioneze cererea, dupa care se duce la ANAF pentru popriri, unde tot 7 zile ar trebui sa dureze 'acceptul' lor.
Asta s-a intamplat la inceputul lui Decembrie, ma apropii de 2 luni de cand i-am dat executorului actul notarial.
Nu imi da niciun semn si-mi spune ca in continuare asteptam hotararea instantei.
Intrebarea mea este - e normal, sau imi iau teapa si de la imprumutat, si de la executor? Am ce sa fac in sensul asta?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Zsuzsanna Lukacs , Consultant credite si finantari 10:57, 21 Ianuarie 2025
Buna ziua,

Puteti verifica stadiul dosarului, pe portal.just.ro selectati judecatoria sect…., dosare (treceti numele Dvs) apare dosarul si stadiul lui; daca aveti hotarare judecatoreasca definitiva, de acolo este sarcina executorului sa puna in aplicare urmatorii pasi…

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune noua/contestatie la executare depusa la jud. sector 2 buc. Gabriel.BRD Gabriel.BRD Salutari tuturor. Am introdus o actiune noua in 16.03.2015, la registratura Judecatoriei Sect.2, insa nu am primit decat un nr. de dosar, fara termen. Cand ... (vezi toată discuția)
Executare silita costel_57 costel_57 Buna ziua, Poate un tert poprit (Trezoreria Municipiului Bucuresti, )sa trimita dosarul de executare la alta trezirerie ? si sa fie executata Trezoreria sect ... (vezi toată discuția)
Executare imprumut intre persoane fizice cu contract la notar nea_pandele nea_pandele Buna ziua, Am imprumutat un amic (la data respectiva) cu o suma de bani si nu mi-a restituit. Am facut un act la notar pentru suma imprumutata. Cum ... (vezi toată discuția)