Am depus cererea de executare (in urma unui contract de imprumut intre 2 persoane fizice) la birou executor judecatoresc, care m-a informat ca judecatoria sectorului unde locuieste executatul are termen de 7 zile sa solutioneze cererea, dupa care se duce la ANAF pentru popriri, unde tot 7 zile ar trebui sa dureze 'acceptul' lor.
Asta s-a intamplat la inceputul lui Decembrie, ma apropii de 2 luni de cand i-am dat executorului actul notarial.
Nu imi da niciun semn si-mi spune ca in continuare asteptam hotararea instantei.
Intrebarea mea este - e normal, sau imi iau teapa si de la imprumutat, si de la executor? Am ce sa fac in sensul asta?
Multumesc
Puteti verifica stadiul dosarului, pe portal.just.ro selectati judecatoria sect…., dosare (treceti numele Dvs) apare dosarul si stadiul lui; daca aveti hotarare judecatoreasca definitiva, de acolo este sarcina executorului sa puna in aplicare urmatorii pasi…
Executare silita
costel_57
Buna ziua,
Poate un tert poprit (Trezoreria Municipiului Bucuresti, )sa trimita dosarul de executare la alta trezirerie ? si sa fie executata Trezoreria sect ... (vezi toată discuția)