avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract drepturi autor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract drepturi autor

Buna ziua, va rog sa ma lamuriti si pe mine ce retineri, contributii se fac pentru un contract pe drepturi de autor ( atat pentru angajator cat si persoanei)?
Cel mai recent răspuns: boerica , utilizator 15:29, 10 Februarie 2010
Societate- 10%- impozit reprezentant plata anticipata
Cedent - sanatate 5.5%, in situatia in care nu detineti contract de munca.
Restul de 6 % daca este cazul ( conform decizie de impunere)
Cu bine,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract pe drepturi de autor eu fiind deja angajat altundeva de cateva luni marius_wiz marius_wiz ce plati sunt de platit pentru contract de cesiune drepturi de autor in afara de 10 % retinere la sursa pentru cesionar. sanatate, casa , impozit ? multumesc (vezi toată discuția)
Taxe pentru pfa si ctr. drept de autor alice53 alice53 revin cu aceasta intrebare: ce impozite la stat plateste cel care are un ctr. drept de autor si daca te-ai infiintat ca PFA ? am intrebat ceva persoane si am ... (vezi toată discuția)
Despre declaratia 112 elenagabi elenagabi Buna ziua, va rog mult sa ma clarificati in urmatoarea problema. Eu sunt angajata la o firma cu contract individual de munca si mai obtin, în plus, venituri ... (vezi toată discuția)