avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bina ziua. Stie cineva unde se afla arhiva CITPIE ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bina ziua. Stie cineva unde se afla arhiva CITPIE Bucuresti fost ...

Bina ziua.
Stie cineva unde se afla arhiva CITPIE Bucuresti fost IPMUE Bucuresti.
Institutul a fost inchis(lichidat) nu mai exista.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:45, 21 Ianuarie 2025
Intrebati aici
[ link extern ] /
Buna ziua.
Am formulat cerere la arhivele nationale si raspunsul dansilor a fost ca nu detin arhiva de personal a IPMUE /CITPIE.
Intrebare aveti cunostinta cine mai detine arhivele de personal de la aceasta institutie.E posibil ca acestea sa fie detinute de ministerul de resort si anume Ministerul Economiei?
Incercati si la ei ..nu am cunostinte de asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, va rog să mă ajutați. caut arhivele de la firma ... Angelica 24 Angelica 24 Bună ziua, va rog să mă ajutați. Caut arhivele de la firma Modconf radiata in 2013. Am sunat la arhivele naționale, registrul comerțului și la firma de ... (vezi toată discuția)
Bună seara, Știe cineva unde se afla arhiva de la tutunul bucuresti? ... Sanda Nicolăescu 52 Sanda Nicolăescu 52 Bună seara, Știe cineva unde se afla arhiva de la TUTUNUL BUCURESTI? Mulțumesc anticipat, Sanda Nicolaescu (vezi toată discuția)
Arhiva societatii cuvintul srl dsimiono dsimiono Buna ziua, puteti sa ma ajutati sa gasesc lichidatorul judiciar sau detinatorul legal al arhivei \"Societatii Cuvintul SRL\" Bucuresti in scopul recuperarii ... (vezi toată discuția)