avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, executorii judecătorești, in momentul in ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, executorii judecătorești, in momentul in care instituie ...

Buna ziua,

executorii judecatopresti, in momentul in care instituie o poprire pe conturile unei persoane fizice ( sau juridice - dupa caz) nu e obligat sa instiintele si persoana in cauza odata cu instiintarea bancilor ?

Multumesc.
15 zile. Nu lucratoare, toate zilele se numara.
In instanta contestati ce considerati ca e nelegal, in functie de dosarul de executare. Si daca ati primi somatie, tot in functie de dosarul de executare faceti contestatia.
Poprirea, prin specificul ei, nu necesita somatie pentru ca si-ar pierde scopul daca debitorul ar fi somat.
Problema e ca nu stiu despre ce dosar e vorba pentru ca nu am primit nimic de la executor. Am incercat sa iau legatura telefonica cu biroul acestuia si nu raspunde nimeni. Ce pot sa fac in acest sens ? Multumesc.
Sa cereti ajutorul unui avocat care se poate ocupa de aceasta problema
Da, am cerut ajutor unui avocat si mi-a spus ca trebuie sa merg personal la BEJ ( aflat intr- o alta localitate la cca 100 km) sa ridic acele documente, iar termenul de 15 zile curge de la data la care banca ma instiintat de poprire.
Cautati un avocat care poate face rost de dosar, nu e musai sa mergeti... mai sunati, mi cautati cate unul.

Alte discuții în legătură

Executare silita- poprire cont împuternicit marika79 marika79 Bună seara, Vă rog să mă ajutați cu un răspuns dacă este posibil, mulțumesc pentru timp și înțelegere. Un creditor a solicitat ... (vezi toată discuția)
Executare silita carmen51 carmen51 buna seara Acum 2 luni am primit o somatie de executare silita de la BEJ pentru o suma pe care eu o achitasem de acum un an. Am depus la judecatorie ... (vezi toată discuția)
Somatie executor judecatoresc Flav Flav Buna ziua, Am primit o somatie de la un BEJ prin care imi aduce la cunostinta ca am de platit o suma de bani conform unui contract care ar fi vechi de mai ... (vezi toată discuția)