avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, executorii judecătorești, in momentul in ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, executorii judecătorești, in momentul in care instituie ...

Buna ziua,

executorii judecatopresti, in momentul in care instituie o poprire pe conturile unei persoane fizice ( sau juridice - dupa caz) nu e obligat sa instiintele si persoana in cauza odata cu instiintarea bancilor ?

Multumesc.
Multumesc de sfat, dar pana gasesc trece termenul si raman cu executarea.
Sunt zeci aici, ii gasiti la consultanti. Mai gasiti pe diverse siteuri, unele oficiale, cum ar fi baroul din judetul dv. N-am auzit sa dureze prea mult sa gasesti un avocat...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita- poprire cont împuternicit marika79 marika79 Bună seara, Vă rog să mă ajutați cu un răspuns dacă este posibil, mulțumesc pentru timp și înțelegere. Un creditor a solicitat ... (vezi toată discuția)
Executare silita carmen51 carmen51 buna seara Acum 2 luni am primit o somatie de executare silita de la BEJ pentru o suma pe care eu o achitasem de acum un an. Am depus la judecatorie ... (vezi toată discuția)
Somatie executor judecatoresc Flav Flav Buna ziua, Am primit o somatie de la un BEJ prin care imi aduce la cunostinta ca am de platit o suma de bani conform unui contract care ar fi vechi de mai ... (vezi toată discuția)