avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am lucrat la o firmă care a întrat în insolventa. ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am lucrat la o firmă care a întrat în insolventa. Sunt în ...

Am lucrat la o firmă care a întrat în insolventa. Sunt în șomaj de 8 luni. Au uitat să ne dea 2 salarii, spunând că se judecă cu fondul de garantare. Au trecut 18 luni de la salariile restante și eu cred că ne duc cu vorba sa se prescrie. Ce se poate face? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:53, 22 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nimic .. nu sunt prescrise sumele , atat timp societatea este in insolventa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am lucrat la o firma care a intrat in insolventa. după ceva ... ady-70 ady-70 Am lucrat la o firma care a intrat in insolventa. După ceva timp ne au dat 2 salarii restante din fondul de garantare. La un interval de un an au sărit iar 2 ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii corinail77 corinail77 Mi-am dat demisia de la o societate in data de 14.06.2015 cu art.81 alin.(8), avand multe salarii restante. Doua zile mai tarziu societatea a depus actele ... (vezi toată discuția)
Cum pot recupera salariile restante? elena09 elena09 Buna ziua, Va rog sa ma indrumati cum sa procedez pentru a-mi rezolva urmatoarea problema: Lucrez la o firma aflata in stare de insolventa, dar nu s-a dat ... (vezi toată discuția)