avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am lucrat la o firma care a intrat in insolventa. ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am lucrat la o firma care a intrat in insolventa. După ceva ...

Am lucrat la o firma care a intrat in insolventa. După ceva timp ne au dat 2 salarii restante din fondul de garantare. La un interval de un an au sărit iar 2 salarii, au trecut 18 luni,am intrat în șomaj și nu am mai văzut salariile,firma motivând că se judeca cu fondul de garantare. Se poate afla dacă este adevărat sau ne duc cu preșul???? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 10:47, 31 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
verificati pe portalul intsnatelor, cautati firma dupa denumire. eventual luati legatura cu administratorul judiciar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am lucrat la o firmă care a întrat în insolventa. sunt în ... ady-70 ady-70 Am lucrat la o firmă care a întrat în insolventa. Sunt în șomaj de 8 luni. Au uitat să ne dea 2 salarii, spunând că se judecă cu fondul de garantare. ... (vezi toată discuția)
Angajat cu restante salariale la o firma in insolventa lorelai_w lorelai_w Sunt anagajata la o firma care a intrat in insolventa. Am de recuperat salarii restante pe 9 luni. Ce trebuie sa fac? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Fondul de garantare al salariilor - se poate folosi in caz de disponibilizare salariati? elfulina elfulina Buna ziua, as avea niste nelamuriri legate de fondul de garantare al salariilor: care este cuantumul acestuia, cum se poate accesa acest fond, de catre ... (vezi toată discuția)