avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Daca soțul are domiciliul fetiței la el schimbând ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Daca soțul are domiciliul fetiței la el schimbând domiciliu ...

Daca soțul are domiciliul fetiței la el schimbând domiciliu și se muta in alta localitate fata de cel declarat la judecătorie ce pot face? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Florentina Maira , utilizator 23:51, 22 Ianuarie 2025
Buna ziua, depinde cum spune hotararea. Indica o adresa pentru domiciliul minorului sau doar ca este la tata?

Are domiciliul la tata dar prin ordonanță adică provizoriu
Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, depinde cum spune hotararea. Indica o adresa pentru domiciliul minorului sau doar ca este la tata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu minor in timpul divortului DanaMaria16 DanaMaria16 Buna ziua. Sa va prezint speta mea. Am parasit domiciliul conjugal impreuna cu copilul (10 luni) in iulie 2016. Am intentat ordonanta presedentiala si divort ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor rosuvicki rosuvicki Am mai multe nelamuriri: Sotul meu a fost casatorit anterior, in urma divortului a cedat copilul minor pentru crestere si educare mamei, deoarece a tinut cont ... (vezi toată discuția)
Nu intretine familia elenatm elenatm Buna ziua, sunt casatorita de aproape 2 si am o fetita de. 1 an si 3 luni.Sotul refuza sa ne intretina de ceva timp adica ii cumpara fetitei numai pampersi si ... (vezi toată discuția)