avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate pune sechestru pe in teren ce l-am donat in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate pune sechestru pe in teren ce l-am donat in urmă cu ...

Se poate pune sechestru pe in teren ce l-am donat in urmă cu un an persoana respectiva nu face parte din familie și a investit pe terenul respectiv
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:22, 22 Ianuarie 2025
Daca l-ati donat cu acte facute la notar, nu mai apareti dvs. ca proprietar la primarie. Trebuia ca noul proprietar sa fi inregistrat donatia la primarie.
Nu se pune sechestru pe ceva ce nu va mai apartine.
donatia poate fi revocata la cererea creditorului, sunt ceva conditii de indeplinit pt asta, dar e posibil;. Aveati datorii scadente la data donarii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este posibilă redonarea unui imobil donat care face obiectul urmăririi silite? WA68 WA68 Sunt creditor cu o sentinta definitiva a ICCJ pentru 100.000 Euro si am inceput urmarirea executiei silite din care a rezultat starea de insolvabilitate a ... (vezi toată discuția)
Act donatie larisa61 larisa61 In anul 2011 am cumparat un apartament de la cumnatul meu,am mers la notar sa facem actele si pentru a plati mai putin am facut act de donatie in loc de act ... (vezi toată discuția)
Donatie jenic jenic Buna seara! Sotul meu are datorii la.ANAF..In urma dezbaterii succesiunii dupa moartea parintilor lui a intrat in posesia unei locuinte si a unui teren Imi ... (vezi toată discuția)