avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... radiere ipoteca la succesiune
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

radiere ipoteca la succesiune

unde pot să cer radiere ipoteca pt un credit de la credit bank cluj ( nu mai există această bancă și am nevoie de statusul creditului) mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 22 Ianuarie 2025
adidanni, utilizator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 16:42, 22 Ianuarie 2025
Buna ziua, creditul nu a fost preluat de alta banca? Verificati cine a preluat banca si acolo vedeti stadiul creditului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere ipoteca Eremia69 Eremia69 Buna ziua. Am avut un credit cu ipoteca imobiliara prin anul 1998 la banca Unirea, pe care l-am achitat dar nu am radiat ipoteca la cadastru. Cum pot radia ... (vezi toată discuția)
Ipoteca sbpackard170 sbpackard170 In anul 1998 am ipotecat un teren care imi apartine ca persoana fizica in favoarea unei banci pentru un credit acordat unei firme. Firma a intrat in faliment ... (vezi toată discuția)
Radiere ipoteca dupa achitarea creditului mihaa mihaa Buna ziua, Am avut un credit Prima Casa la Millennium Bank pe care l-am inchis anticipat.Pentru ridicare ipotecii am solicitat bancii o adresa pe care inca nu ... (vezi toată discuția)