avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cine ma poate ajuta sunt la prima sarcina și nu am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cine ma poate ajuta sunt la prima sarcina și nu am nici un venit ...

Cine ma poate ajuta sunt la prima sarcina și nu am nici un venit și am și gradina de handicap cer ajutorul cine ma poate ajuta cu acel voucher sau venit ajuto4 lunar pentru copil
Cel mai recent răspuns: ARGUS AUDIT SRL , Consultant fiscal 13:30, 23 Ianuarie 2025
Buna ziua, mergeti la AGENȚIA PENTRU PLĂȚI ȘI INSPECȚIE SOCIALĂ din judetul in care locuti si solicitati acolo informatii si pasii pe care trebuie sa ii urmari. [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

se continua automat somajul daca sotul renunta la luna de ccc? ceva acte mai trebuie depuse? melibabus melibabus [b]Sotul meu renunta la indemnizatia de ccc obligatorie. Eu fiind somera, trebuie sa depun ceva acte la AJOFM pentru a continua-mi somajul inceput inainte de a ... (vezi toată discuția)
Pensie handicap grad 1 adrianabresug adrianabresug va rog sa imi spuneti daca o persoana cu handicap gradul 1 pe langa pensie mai poate beneficia si o indemnizatie lunara ? am citit un articol in care spune ca ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil dinuiulia dinuiulia Buna ziua,pentru suspendare pfa in cic ci ce data se face suspendarea si daca se poate face daca ai datorii catre cass si cas? (vezi toată discuția)