și/sau
Anl
Buna ziua! Va rog, am nevoie de ajutor cu interpretarea urmatorului text din lege.
Titularul cererii de locuință și ceilalți membri ai familiei acestuia - soț/soție, copii și/sau alte persoane aflate în întreținerea acestuia - trebuie să nu dețină și să nu fi deținut o altă locuință în proprietate și/sau să nu fie beneficiarul unei alte locuințe cu chirie, proprietate de stat, proprietate a unității administrativ-teritoriale sau a unității în care își desfășoară activitatea, în localitatea în care a solicitat locuință. Pentru sectoarele municipiului București această restricție se referă la locuințe care au fost sau sunt deținute în municipiu, indiferent în care sector al acestuia. Pentru locuințele realizate pe terenuri aflate în proprietatea județului această restricție se referă la locuințe care au fost sau sunt deținute în județ, indiferent în care comună, oraș sau municipiu din raza administrativ-teritorială a județului sunt amplasate. Cuprinderea teritorială la care se referă această cerință se va stabili de către consiliile locale/consiliile județene, cu avizul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în sensul și în corelare cu cele precizate la criteriul de acces de la pct. 3
Daca am detinut o proprietate in Sibiu, pot sa aplic la programul ANL din alt judet?
Eu asa inteleg, ca nu trebuie sa deti sau sa fi detinut in localitatea (judetul, daca blocul anl este in afara municipiului) unde faci cererea.
Multumesc pentru timpul acordat intrebarii mele!
Sanatate!
~ final discuție ~