avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Va rog sa-mi spuneti daca sunteti in posesia ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Va rog sa-mi spuneti daca sunteti in posesia raspunsului formulat ...

Va rog sa-mi spuneti daca sunteti in posesia raspunsului formulat de ANAF care confirmă opinia Viboal din articolul publicat in data de 10 octombrie 2024 cu titlul "ANAF confirmă că pentru termenul de cinci zile de la e-Factura se aplică, totuși, regulile de calcul din Codul civil".
Pe site-ul ANAF nu am gasit un comunicat oficial care sa sustina acest punct de vedere.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: MPA28 , utilizator 19:18, 22 Ianuarie 2025
ANAF confirmă că pentru termenul de cinci zile de la e-Factura se aplică, totuși, regulile de calcul din Codul civil
www.avocatnet.ro/articol_680...
====

Vedeti si
[ link extern ]
Va multumesc pentru raspunsul prompt. De acest comunicat stiam si eu, numai ca este in contradictie cu interpretarea
mentionata in articolul respectiv de pe avocatnet,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiune ContSters221975 ContSters221975 inteleg ca noul cod nu imi ia in calcul posesia pana azi..mergand pe legea veche..sigur, printre altele cum ca uzucapiunea e retroactiva.. insa de o jonctiune ... (vezi toată discuția)
In cazul concedierii disciplinare se poate depune contestatie in 30 de zile sau 45 de zile? imosoft imosoft Buna ziua, In cazul concedierii disciplinare se poate depune contestatie in 30 de zile sau 45 de zile? Un articol de pe avocatnet sustine ca ar fi 30 de ... (vezi toată discuția)
Poprire anaf pentru "diferente impozit anual de regularizat" din 2008 si 2009, necomunicate anterior cloghin cloghin Stimata comunitate avocatnet, Am nevoie de o mana de ajutor pentru urmatoarea situatie: am primit azi (pe SPV) o instiintare de la ANAF privind infiintarea ... (vezi toată discuția)