Sunt in pragul unui divort si am o nelamurire cu privire la un imobil dobandit in timpul casatoriei. Banii pentru acest imobil au fost primiti de la parintii mei ( mentionez ca banii au fost transferati prin banca si nu exista niciun act notarial pe ei ) .Intrebare mea este : pot obtine mai mult de 50% in instanta pentru acest imobil ? Mentionez si faptul ca au trecut 5 ani de la achizitionarea imobilului. Multumesc
gi-jane2
Moderator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
in functie de cum o sa puteti proba ca intentia parintilor a fost de a va dona suma numai dvs, mai ales ca nu exista un contract de donatie si apoi cu acea suma ati achizitionat casa.
Ar fi util sa aveti avocat.
Am fost sa consult un avocat dar din pacate nu prea m-a ajutat , nu a stiu sa-mi spuna cam ce castig de cauza as avea ,banuiesc ca trebuie sa nimeresc un avocat care s-a mai lovit de aceasta problema. Din extrasul de cont se vede foarte clar in ce scop au fost primiti banii ( am primit suma in 3 transe si am achitat la fel imobilul ) iar legat de intentie probabil ca vor fi audiati ca martori parintii...scopul meu este de a obtine 75% si nu 100%