avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua, ma intereseaza sa import si sa vand online ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua, ma intereseaza sa import si sa vand online bomboanepraline ...

Buna ziua, ma intereseaza sa import si sa vand online bomboanepraline de ciocolata.
Imi trebuie un depozit sau pot sa le vand dintr-un apartament ce nu este locuit?
Ce autorizatii imi sunt necesare pentru acest tip de business?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 20:23, 24 Ianuarie 2025
Puteti apela la un avocat pentru a vă face o analiză detaliată pentru că implică și obținerea unor anumite autorizații.
puteti declara si apartamentul drept depozit, insa trebuie sa asigurati conditiile de pastrare specificate de producator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori sa îmi deschid o mica afacere. OanaSS OanaSS Buna seara, As dori sa îmi deschid o mica afacere prin care sa vând bombe pentru ciocolata calda (formate dintr-o sfera de ciocolata, umpluta cu bezele si ... (vezi toată discuția)
Obtinere autorizatii necesare productie bors olteanu ramona olteanu ramona Buna ziua, As dori sa produc bors, sa fac un pfa, dar nu stiu ce autorizatii sunt necesare pt acest tip de activitate.As dori sa fac acest lucru intr-un ... (vezi toată discuția)
Autorizatie sau certificat de producator laucrisim99 laucrisim99 Poate sa ma lamureasca si pe mine cineva de ce acte am nevoie ca sa pot obtine o autorizatie sau un certificat de producator pentru a putea sa pot comercializa ... (vezi toată discuția)