avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... buna ziua! in legatura cu indemnizatia de crestere ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

buna ziua! in legatura cu indemnizatia de crestere copil, daca ...

buna ziua! in legatura cu indemnizatia de crestere copil, daca tatal a uitat sa depuna cerere pentru cele 2 luni , care sunt ale tatalui, mai poate depune dosar sa ia doar pentru o luna?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:39, 23 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, poate depune actele.

Cand s-a nascut copilul?
1
Ultima modificare: Joi, 23 Ianuarie 2025
anca.mary, utilizator
de
Ultima modificare: Joi, 23 Ianuarie 2025
anca.mary, utilizator
1.03.2023, e nascut copilul, iar de la servici ii poate da suspendare cu data de 01.02.2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este corect ..tatal poate lua minim o luna ..prevederea cu 2 luni nu i se aplica.,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil tatal GabrielStefan84 GabrielStefan84 Buna ziua Sotia nascut in februarie 2014, urmand ca la sfarsitul lunii aprilie (mai exact 27 aprilie sa incheie concediul de maternitate). Incepand cu 28 ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil pentru tata cassalocco cassalocco Buna ziua, am nevoie de informatii si lamuriri cu privire la directiva europeana privind concediul obligatoriu pentru tata cu in ultima luna dinaintea ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil - tata- cumulare 2 luni ConstantinLiviu ConstantinLiviu Buna ziua, Am o intrebare , va rog : Sotia mea este in crestere copil cu cel de-al doilea copil pana la data de 26 iunie 2014. Pe data de 31 decembrie 2013 ... (vezi toată discuția)