avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună ziua! Microbuzele școlare care transporta elevi ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună ziua! Microbuzele școlare care transporta elevi pe raza ...

Bună ziua!
Microbuzele școlare,care transporta elevi pe raza localității,sunt exceptate de la plata rovinietei?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Preda E. Diana , utilizator 12:34, 23 Ianuarie 2025
Da. conform art. 3 (1) lit e) din ORDONANȚA DE GUVERN nr. 15 din 24 ianuarie 2002 privind aplicarea tarifului de utilizare și a tarifului de trecere pe rețeaua de drumuri naționale din România
[ link extern ]
"Articolul 3
(1) Sunt exceptate de la plata tarifului de utilizare vehiculele:
a) deținute în proprietate sau, după caz, folosite în baza unui drept legal, conform datelor înscrise în certificatul de înmatriculare, de:
........................................
e) autorizate pentru efectuarea transportului școlar.
................

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rovigneta persoana cu handicap Mihai.B Mihai.B buna seara! o persoana cu handicap are dreptul la rovigneta gratuit? mentionez ca masina nu este adaptata deoarece eu nu am permis de conducere. multumesc! (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca circuli cu masina pe un drum judetean, ai nevoie ... roadx roadx Buna ziua, Daca circuli cu masina pe un drum judetean, ai nevoie de rovinieta? In lege se vorbeste de \'drumuri nationale\', ceea ce e cam vag, avand in ... (vezi toată discuția)
Rovinieta. cipriannicolae cipriannicolae Am uitat sa platesc rovinieta si am trecut pe sub o camera de supraveghere, apoi am oprit dupa aceasta si in decurs de maxim 15 min am platit rovinieta ... (vezi toată discuția)