avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Bună ziua, Vă rog să mă ajutați cu o problema? ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Bună ziua, Vă rog să mă ajutați cu o problema? Vreau sa ...

Bună ziua,
Vă rog să mă ajutați cu o problema?
Vreau sa închid firma, din cauza datoriilor.
Cum să procedez? Ce pași trebuie făcuți.
Există o cale judecătorească. Ce trebuie sa fac?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 14:24, 23 Ianuarie 2025
Depinde de cuantumul datoriilor. Este posibil să aveti obligatia sa deschideti procedura insolventei/faliment. Puteti sa apelati la un avocat sa va ajute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, vă rog să mă ajutați cu problem? vreau sa închid ... Avadrian Avadrian Bună ziua, Vă rog să mă ajutați cu problem? Vreau sa închid firma, din cauza datoriilor. Cum să procedez? Ce pași trebuie făcuți. Există o cale ... (vezi toată discuția)
Lichidare firma mihaela daniela mihaela daniela buna ziua!am si eu o rugaminte cine m-ar putea ajuta cu o problema am o firma de comert pe care as vrea sa o inchid dar nu stiu cum sa procedez deoarece am ... (vezi toată discuția)
Insolventa carmen-maria carmen-maria Buna seara tuturor, Sunt interesata in privinta insolventei. Mai exact am o firma x cu contract de franciza. La ora actuala nu imi pot permite sa platesc ... (vezi toată discuția)