Bună ziua! Sunt proprietar dar nu locuiesc acolo din 2017 pana în prezent. Sunt divorțată și acolo locuiește soțul care nu și a plătit întreținerea de foarte mult timp. Asociatia a deschis proces și am primit citație. E posibil sa trebuiască sa plătesc ceva? Pot dovedi ca din 2017 nu am locuit acolo. Va mulțumesc!
Da, va trebui sa platiti in solidar cu fostul sot datoria la intretinere. Nu conteaza ca nu ati locuit acolo. Intretinerea este datorata si de proprietarii apartamentelor unde nu locuieste nimeni (e vorba de cheltuielile care se impart pe cota-parte indiviza, de fondul de reparatii etc...).
Dupa care va trebui sa recuperati o parte din bani de la fostul sot.
Daca nu platiti, veti fi executata silit, inclusiv pe apartament.
sper ca este si fostul sot parte in litigiu! in alta ordine de idei, daca aduceti probe din care sa rezulte ca nu ati locuit acolo si doar fostul sot este cel care a locuit, nu veti fi obligata. dar repet, trebuie sa rezulte clar
Da soțul este și el în litigiu și pot dovedi cu acte. Va mulțumesc!
cris0811 a scris:
sper ca este si fostul sot parte in litigiu! in alta ordine de idei, daca aduceti probe din care sa rezulte ca nu ati locuit acolo si doar fostul sot este cel care a locuit, nu veti fi obligata. dar repet, trebuie sa rezulte clar
Plata intretinere
mymymymy
Buna ziua,
-in apartamentul meu din 15 august am inceput renovarea si cred ca o sa dureze cam o luna jumate, pe aceasta perioada voi locui in alt apartament ... (vezi toată discuția)