avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua! Sunt proprietar dar nu locuiesc acolo din ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua! Sunt proprietar dar nu locuiesc acolo din 2017 pana ...

Bună ziua! Sunt proprietar dar nu locuiesc acolo din 2017 pana în prezent. Sunt divorțată și acolo locuiește soțul care nu și a plătit întreținerea de foarte mult timp. Asociatia a deschis proces și am primit citație. E posibil sa trebuiască sa plătesc ceva? Pot dovedi ca din 2017 nu am locuit acolo. Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Georgetaanestigeta@yahoo.com , utilizator 10:14, 27 Ianuarie 2025
Dacă sunteți proprietar sunteți obligată să plătiți toate cheltuielile, altfel vă poate executa silit.
Ultima modificare: Joi, 23 Ianuarie 2025
Dapix, utilizator
Buna ziua

Da, va trebui sa platiti in solidar cu fostul sot datoria la intretinere. Nu conteaza ca nu ati locuit acolo. Intretinerea este datorata si de proprietarii apartamentelor unde nu locuieste nimeni (e vorba de cheltuielile care se impart pe cota-parte indiviza, de fondul de reparatii etc...).

Dupa care va trebui sa recuperati o parte din bani de la fostul sot.

Daca nu platiti, veti fi executata silit, inclusiv pe apartament.
sper ca este si fostul sot parte in litigiu! in alta ordine de idei, daca aduceti probe din care sa rezulte ca nu ati locuit acolo si doar fostul sot este cel care a locuit, nu veti fi obligata. dar repet, trebuie sa rezulte clar
Da soțul este și el în litigiu și pot dovedi cu acte. Va mulțumesc!

cris0811 a scris:

sper ca este si fostul sot parte in litigiu! in alta ordine de idei, daca aduceti probe din care sa rezulte ca nu ati locuit acolo si doar fostul sot este cel care a locuit, nu veti fi obligata. dar repet, trebuie sa rezulte clar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli comune asociatie de proprietari stefan_a. stefan_a. Buna ziua Am intrat in posesia unui apartament in ianuarie 2007.Nu am locuit niciodata acolo,drept pentru care vechea administratie nu m-a trecut la ... (vezi toată discuția)
Cheltuiele de bloc Giuliano Piccoli Giuliano Piccoli DEJA V-AM DERANJAT CU PROBLEMELE MELE DE CHELTUIELE DE BLOC, DAR, CRED CA NU AM ESPLICAT BINE PROBLEMA RESPECTIV: PRIN HOTARIREA JUDECATOREASCA SUN PROPRIETAR ... (vezi toată discuția)
Plata intretinere mymymymy mymymymy Buna ziua, -in apartamentul meu din 15 august am inceput renovarea si cred ca o sa dureze cam o luna jumate, pe aceasta perioada voi locui in alt apartament ... (vezi toată discuția)