Împotriva cui, a colegei "binevoitoare" sau a managerei?
Rețineți că, oricine, are dreptul legal să se autoînregistreze, fără acordul, sau nici măcar știința, interlocutorilor; nu are voie să înregistreze pe cineva fără știrea lui, de pildă să lase mobilul pe înregistrare când ai ieșit la toaletă.. Deci mare atenție la ce vorbim! Era o vorbă pe vremuri, în vremea dictaturii: nu gândi, dacă gândești, să nu spui, dacă spui, să nu scrii, dacă scrii, să nu semnezi, dacă semnezi, să nu te miri! În ziua de azi, când vorbești cu cineva, acela poate avea, în buzunar, mobilul pus pe înregistrare.
Ce poate face managera? Păi cam toate mizeriile pe care le poate face un manager, fără să încalce legea. Din postarea dvs. rezultă că, deocamdată, managera s-a limitat la a vă aduce la cunoștință că știe de ostilitatea dvs. Nu este ușor de găsit un bun salariat azi, deci managerul mai degrabă încearcă să educe un salariat decât să se lipsească de el.
RubyMuresan a scris:
Bună ziua. După o discuție cu managera mea mi s a adus la cunoștință ca am fost înregistrată fără acordul meu de către o colega de munca. Eu ca discuție am fost în înregistrare foarte frustrata într-adevăr pe locul meu de munca, spunându-mi ofurile și nemulțumirile către colega mea.
Faptul ca am fost inregistrata fără acordul meu la locul de munca, se poate face ceva împotriva ei?
Mulțumesc.