avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... La taxe și impozite cînd se inregistreaza un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

La taxe și impozite cînd se inregistreaza un certificat de ...

La taxe și impozite cînd se inregistreaza un certificat de moștenitor cît timp durează procedura ptr a îmi scoate certificat fiscal ptr succesiune la notar.
La taxe și impozite e trecut tata și mama,trebuie sa aparem noi eu cu sora copii in locul tatălui.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:10, 23 Ianuarie 2025
Nu înțeleg.
Ați dezbătut succesiunea după părinți și aveți un certificat de moștenitor, pe care doriți sa îl înregistrați?
Sau de acum urmează sa dezbateti moștenirea după părinți?
După tată sa dezbatut moștenirea și trebuie să înregistrez certificatul de moștenitor că sa nu apară tata la taxe și impozite apoi să aduc certificat fiscal ptr ptr notariat ptr a ceda mama prin donație mie și lu sora.
Cît e termenul sa cer certificat fiscal de la impozite pe numele meu și lu sora și al mamei cînd e înregistrat certificatul de moștenitor.

raluk0207 a scris:

Nu înțeleg.
Ați dezbătut succesiunea după părinți și aveți un certificat de moștenitor, pe care doriți sa îl înregistrați?
Sau de acum urmează sa dezbateti moștenirea după părinți?

Pana la 15 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama și-a dezbătut moștenirea după tatăl ei la un notariat. ... Magie1 Magie1 Mama și-a dezbătut moștenirea după tatăl ei la un notariat. Că sa ne facă donație mie și lu sora trebuie sa meargă tot la acel notariat unde a ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma luminati mada2001us mada2001us Tatal meu a murit exact un an,cum parintii mei au cumparat apartamentul printe primele in contrac este trecut numai tata,acuma ne confruntam cu porblema ca ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa de la parinti iulyt iulyt Se poate cumpara apartamentul detinut de mama mea, in care eu si nevasta suntem luati in spatiu? Trebuie facuta dezbaterea mostenirii inainte sau care este ... (vezi toată discuția)