avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Mai multe popriri in acelasi timp
Discuție deschisă în Executare silită

Mai multe popriri in acelasi timp

Am primit o poprire pe salariu la angajator, insa pana la stingerea datoriei este posibil sa mai primesc inca una sau mai multe. Daca aceastea vin din partea mai multor executori, le pot solicita sa mi se puna popriri doar la angajator pentru a evita situatiile in care pot ramane cu mai putin de 1/2 din salariu?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti, dar sanse mici sa dea curs...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! vă rog să mă ajutați cu sfaturi în următoarea ... Narumi Narumi Bună ziua! Vă rog să mă ajutați cu sfaturi în următoarea problematică: - 1 prim dosar poprire, cu poprire pe cont și direct la angajator, în prima ... (vezi toată discuția)
Perimare in executare prin poprire ContSters249161 ContSters249161 Buna ziua! Sunt debitor intr-o executare prin poprire. Din suma executabila am fost executat partial. Desi executorul a notificat tertul poprit, acesta nu a ... (vezi toată discuția)
Notificare poprire salariu angajat altair170388 altair170388 buna seara sunt nou pe acest forum si am si eu o mica nelamurire cu o situatie! am un salariat la PFA-ul meu si am primit azi o notificare de poprire pe ... (vezi toată discuția)