avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara ! intreb si eu va rog frumos, poate un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara ! intreb si eu va rog frumos, poate un proprietar ...

Buna seara ! intreb si eu va rog frumos ,poate un proprietar de casa fara teren ,decat terenul de sub casa ,sa obtina drept de trecere prin instanta ,desi are o cale de acces "art 617 al 2 stingere dreptului.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:26, 24 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
conform celor doua rânduri scrise mai sus, răspunsul ar trebui sa fie nu. însă mai depinde de cat de departe de realitate e prezentarea dvs., precum si de măiestria cu care părțile sunt reprezentate in instanță
Ultima modificare: Vineri, 24 Ianuarie 2025
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!! am un teren intravilan de 390 mp fără ieșire la ... Lucianf89 Lucianf89 Buna ziua!! Am un teren intravilan de 390 mp fără ieșire la drum public.Am fost la primărie și am cerut certificat de urbanism pe care l-am obținut ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. un locatar nu isi poate vinde apartamentul deoarece ... Adela Sturza Adela Sturza Buna ziua. Un locatar nu isi poate vinde apartamentul deoarece nu detine teren care sa ii permita intrarea in bloc. Constructorul sustine ca Asociatia de ... (vezi toată discuția)
Grănițuire în cazul unei locuințe deja intabulate sielgabe sielgabe Grănițuire în cazul unei locuințe intabulate. Am cumpărat un imobil, teren și casă intabulate, dar la momentul cumpărării calea de acces nu era ... (vezi toată discuția)