avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cat costaun avocat pentru o succesiune in instanta ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cat costaun avocat pentru o succesiune in instanta dupa ce succesiunea ...

Cat costaun avocat pentru o succesiune in instanta dupa ce succesiunea a avut loc la notar timp de un an si jumatate si trebuie rezolvat in instanta.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 04:51, 24 Ianuarie 2025
Vorbiți cu un avocat sau mai.multi cu actele pe masa. Onorariul depinde de cât de complexa e speta și cat ar putea sa dureze. Onorariile nu se discuta pe forum și nici nu ar putea cineva sa va spuna o suma.
Ultima modificare: Vineri, 24 Ianuarie 2025
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire Alexandra1421 Alexandra1421 Buna ziua , in incheierea unei succesiuni notarul a transmis plata ce trebuie efectuata. Va rog sa imi spuneti ce se poate face daca onorariul cerut ni se pare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,as dori sa stiu ce acte implica o succesiune si daca ... John65 John65 Buna ziua,As dori sa stiu ce acte implica o succesiune si daca se poate sa cunosc un avocat care sa se ocupe de caz caruia sa nu i fie greu de ajuns la ... (vezi toată discuția)
Locuiesc in canada- cum fac succesiunea? mmdinu mmdinu Bun gasit, Va deranjez si eu cu o problema pe care nu stiu de unde sa o apuc. Locuiesc in Canada de ceva ani. Tatal meu a decedat in urma cu aproape 3 ... (vezi toată discuția)