avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua,am fost agresata fizic ,psihic și ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua,am fost agresata fizic ,psihic și lovită,am externarea ...

Buna ziua,am fost agresata fizic ,psihic și lovită,am externarea din spital.foate multe fracturi.Ce as putea face ,am făcut doar reclamație la politie și ordin de protecție.pe doua săptămâni
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:40, 25 Ianuarie 2025
Ati fost la medicul legist sa scoateti certificat medico-legal'?
Plangere penala la politie sau parchet.Este recomandat sa obțineți certificat de la IML..

Dapix a scris:

Ati fost la medicul legist sa scoateti certificat medico-legal'?
,Da am certificat medico-legal
Aveți certificat atunci nu mai așteptați și formulați plângere penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresat de paznicii din club- am nevoie de consultanþã LPr LPr Bună ziua. Aseară am fost efectiv cotonogit de paznicii de la intrarea unui club din Bucureşti. Conform regulilor forumului nu îi pot menţiona numele, ... (vezi toată discuția)
Ce putem face in acest caz? dianaenache87 dianaenache87 Buan dimineata!Am si eu o problema delicata!!Sotul meu impreuna cu un prieten au fost luati de politia comunitara...La sectia de politie au fost arestati cu ... (vezi toată discuția)
Agresiune!! gigione01 gigione01 Buna yiua! Fratele meu a fost agresat de un cetatean si acum se afla internat la sectia de neurochirurgie ,intr-o clinica,cu diagnosticul pus imediat la ... (vezi toată discuția)