avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Verificarea autorizatiei de functionare a ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Verificarea autorizatiei de functionare a instalatiilor montate in apartamente

Buna ziua,
Va consult in urmatoarea problema...vecinul meu, proprietar al apartamentului de la etajul superior, a instalat un motor...nu stiu exact la ce serveste...desigur nu in scopuri casnice....dar care face un zgomot asurzitor cand incarca...de vreo 2-3 ori zilnic...evident ca se neaga existenta acestui motor, ca atare as dori sa solicit o verificare a autorizatiei de functionare a acestei instalatii. De unde o pot obtine...sau unde ma pot adresa pentru rezolvarea acestei probleme? Mentionez ca vecinul este membru in comitetul asociatiei de propretari si ca atare asociatia nu intervine in solutionarea problemei. In plus, alti vecini nu sunt deranjati de aceasta instalatie, deoarece avem doar 5 apartamente pe acest tronson (cate unul pe fiecare etaj), iar parterul si etajele inferioare nu sunt in prezent locuite (proprietari plecati din tara). Pot face plangere la politie in aceasta situatie?
Ultima modificare: Vineri, 24 Ianuarie 2025
mona constantin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 12:40, 24 Ianuarie 2025
Doamna, va adresati, in scris, conducerii as. prop. cu aceasta problema. Intr-un timp rezonabil trebuie sa va raspunda. In adresa pe care o faceti, amintiti-le ca daca nu se implica , o sa mergeti la Primaria localitatii (acolo este un Birou care se ocupa de asociatii de proprietari).
In legatura cu autorizarea - este cale lunga... Solutionarea apartine as. prop.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin refuza accessul la coloana de apa rece GeorgeBa GeorgeBa Buna ziua, Alimentarea cu apa rece ne-a fost oprita in mod repetat si ultima data pe o perioada de 2-3 saptamani pentru ca un vecin de la etaj inferior este ... (vezi toată discuția)
Presiune apa scazuta dianadaiana dianadaiana Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea. La sfarsitul anului trecut mi-am cumparat un apartament la ultimul etaj, respectiv etajul 4. Dupa ce m-am ... (vezi toată discuția)
Schimbare coloane pe un tronson de scara de bloc. există soluție de obligare în acest sens a singurului proprietar care nu e de acord? sorinstanciu sorinstanciu Ne confruntăm cu o situație creată de unii proprietari și anume: pe un singur tronson din cele 4 câte sunt pe o scară de bloc, din cadrul asociației ... (vezi toată discuția)