Bună seara
Am și eu următoarea situație, la o casa la curte cu 3 camere mi-a venit ultima factura emisa de PPC 1200 Lei
Aceasta fiind emisă pt luna decembrie, destul de mare zic eu!
Când am vrut sa o plătesc a intervenit acea stornare a facturilor!
Acum dupa stornare mi-a venit o singura factura în valoare de 3.500 Lei care poate sa fie plătită doar integral
Vreau sa știu și eu dacă este normal respectiv legal asa ceva?
Nu pot vedea index nimic pe factura în contul PPC
Contractul este pe numele mamei mele, ea având o pensie de 1600 de Lei , oare cum poate plății un pensionar fără ajutorul cuiva?
Mulțumesc
Aceasta decizie de stornare a ultimelor doua facturi pe anul trecut , Noiembrie si Decembrie , despre care au anuntat pe toata lumea si au lasat sa se inteleaga ca este vorba despre o taxa pe care au luat-o in calcul si nu trebuia iar acum vor reface facturile pe minus , cred ca nu este reala ci doar un motiv de a lua niste bani in plus total necuveniti de la clienti . Normal ar fi trebuit ca sumele respective incasate in plus sa se regaseasca pe minus in fiecare cont de client si sa fie folosite la plata urmatoarelor facturi . Clar ca felul cum au procedat este total de neinteles si au avut un scop ascuns . Nu trebuiesc lasate lucrurile asa , toata lumea ar trebui sa faca contestatie in instanta pentru ca nu este decat un alt abuz la adresa consumatorului roman !