avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Am un salariat care a depus dosarul de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Am un salariat care a depus dosarul de pensionare limita ...

Buna ziua.Am un salariat care a depus dosarul de pensioanre limita de varsta.
Am completat adev in care opteaza pentru continuarea activitatii pina la 70 ani cu acordul angajatorului.in baca aceluiasi contrat de munca.
Intrebare :pina la 70 ani poate lucra cu pensia si salariul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:44, 25 Ianuarie 2025
Potrivit Legii , pot opta între acordarea pensiei pentru limită de vârstă și continuarea activității, cu acordul anual al angajatorului, până la împlinirea vârstei de 70 de ani.

In speta, nu poate cumula pensia cu salariul. .. Trebuia sa inceteze si sa i se faca un nou c.i.m. fara a mai opta pot opta pentru continuarea activității până la împlinirea vârstei de 70 de ani.
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Ianuarie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In prezent lucrez intr-o unitate bugetara si mi-am depus decizia ... cocolinacocutza cocolinacocutza in prezent lucrez intr-o unitate bugetara si mi-am depus decizia de pensionare in luna septembrie - fara a o primi pana la aceasta data - motiv pentru care am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, o salariata nascuta in anul 1964, deci implineste ... daniela.pricopie daniela.pricopie Buna ziua, O salariata nascuta in anul 1964, deci implineste 61 de ani, isi depune dosarul pentru pensie limita de varsta, in acelasi timp face si cerere ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in cazul unui salariat care iese la pensie va rog ... YoAlle YoAlle Buna ziua, In cazul unui salariat care iese la pensie va rog sa imi spuneti daca contractul individual de munca se poate pastra, fara sa inceteze, daca ... (vezi toată discuția)