avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cu ce fel de act se pot completa CF IN CAZUL CAND CINE ...
Discuție deschisă în Executare silită

Cu ce fel de act se pot completa CF IN CAZUL CAND CINE PUNE ACTUL ...

Cu ce fel de act se pot completa CF IN CAZUL CAND CINE PUNE ACTUL DE CERERERE.pentru credit nerambusabil casa verde fotovaldaice / panoul solar etc NUMELE RESPECTIVE NU ESTE TRECUTE LA CF DAR LOCUIESTE LA IMOBILUL RESPECTIV ,SITUATIA ESTE URMATORUL.IN NUMELE FETE ESTE TRECUTE la cf DAR LOCUIESC PARINTI Multumesc foarte frumos daca primesc un raspuns
Trebuie vazute conditiile care vor fi anul cesta. Sunt firme care va analizeaza dosarul si va indruma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program casa verde 2011- persoane fizice Aurel Stanciu Aurel Stanciu Buna ziua, Doresc sa-mi depun dosar pt. montare de panouri solare prin Programul Casa Verde. Locuiesc intr-o casa, proprietate personala, la care detin ... (vezi toată discuția)
Program casa verde 2011- persoane fizice bosca simona bosca simona Buna ziua, Doresc sa-mi depun dosar pt. montare panouri solare pe Programul Casa Verde. Locuiesc intr-o casa cu curte. In curte , asa am gasit cand am ... (vezi toată discuția)
Casa verde elena1900 elena1900 am intocmit un dosar in anul 2011 pentru programul casa verde (panouri solare,centrala termica pe lemne) pe numele sotului.Finantarea dosarului s-a aprobat ... (vezi toată discuția)