avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua as vrea sa intreb l-am vazut pe sotul meu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua as vrea sa intreb l-am vazut pe sotul meu luind-o in brate ...

Buna ziua as vrea sa intreb lam vazut pe sotul meu luindo i brate pe cumnatasa si cand iam vazut o inceput sa zica cas nebuna ca nu are nimic cu ea ca mi se pare si ameninta ca el se omoara in fata copilului care are doar 3 ani cum pot proceda daca vreau sa divortez trebuie sa existe martori daca doar eu iam vazut va multumesc pt raspuns
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 21:42, 25 Ianuarie 2025
Poate ar fi bine sa nu va grabiti sa stricati lucrurile, sa va mai ganditi, sa incercati sa priviti obiectiv sa analizati daca este sau nu ceva intre ei.

Daca insa sunteti hotarata sa divortati, luati legatura cu un avocat, prezentati situatia, analizati motivele, probele si demarati actiunea in instanta.

Daca nu va doriti sa mai continuati casatoria nimeni nu va poate obliga sa o faceti, insa trebuie sa dovediti existenta unor motive temeinice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie la sectia de politie ina120 ina120 Buna ziua!! Am o problema in legatura cu un asa zis prieten al sotului meu. In urma cu vreo 4-5 ani , acet prieten ia dat un televizor (model vechi) sotului ... (vezi toată discuția)
Divort din cauza violentei ifrimflorentina ifrimflorentina Sunt casatorita de 10 ani cu un om violent dar gata nu mai pot suporta.Este violent si cu mine si cu fetita...Pot face reclamatie la politie?Ma ajuta la ... (vezi toată discuția)
Martori ladivort sperantagabi sperantagabi faptul ca este greu in ziua de astazi sa determini pe cineva sati vina de martor in fata judecatorului motivind ca nu vreau sa fie inplicat in asemenea situti ... (vezi toată discuția)