avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara .Va rog frumos sa mi spuneți cum pot ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara .Va rog frumos sa mi spuneți cum pot transfera dreptul ...

Buna seara .Va rog frumos sa mi spuneți cum pot transfera dreptul de proprietate unei fiice cît sunt în viață ,excluzând o pe cea de a doua fiica întrucât ea este bolnava psihic ,schizofrenie ,iar la această cu probleme eu i am platit 7 ani ratele la casa și chiar ultima parte din împrumutul bancar al ei ,la casa luată cu credit ipotecar.Personal am luat decizia de a lăsa moștenire apartamentul celei de a doua fiica care nu a primit nimic în acești ani de la mine în comparație cu sora ei bolnava și fără servici de multi ani.Consider că am o gîndire logica de a i lasă ei apartamentul ,mai ales că ea este cea care va avea grijă de mine acum cînd sunt in virsta ,am 74 ani. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 22:24, 25 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Numai cu contract de întreținere si uzufruct viager ar fi mai multe șanse sa nu fie atacat . Păstrați toate dovezile cu plățile făcute pentru cealaltă fiica în caz ca va avea pretenții . Nu ar fi rău sa mergeți la un avocat pentru mai multe îndrumări .
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Ianuarie 2025
Etsy123, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, mama mea a vândut casa nepoatei sale după fiica ... Marin Despinoiu Marin Despinoiu Bună seara , mama mea a vîndut casa nepoatei sale după fiica sa , uzufruct viager , dar nepoata fiind minora si reprezentând o soră mea mama minorei , ... (vezi toată discuția)
Contract intretinere cu uzufruct viager marinelabiceri marinelabiceri Buna ziua, am si eu o nelamurire. Stau in apartamentul unchiului meu de 2 ani el fiind bolnav psihic (schizofrenie ). Am vrea sa facem un contract ... (vezi toată discuția)
Ziua, În 2013 părinții vând un apartament uneia din fiice, ... Ålesund Ålesund ziua, În 2013 părinții vând un apartament uneia din fiice, contract de vânzare cumpărare cu uzufruct viager. Cealaltă fiică primise deja în 1995 ... (vezi toată discuția)