avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara! Bebe 2 luni există vreo posibilitate ca ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara! Bebe 2 luni există vreo posibilitate ca tatăl ...

Bună seara! Bebe 2 luni există vreo posibilitate ca tatăl sa ia copilul de lângă mamă, locuiesc în chirie și mai am încă un copil de 8 ani în întreținere. El amenință că dacă el pleacă îmi ia și copilul de 2 luni. Va mulțumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu merge asa.
Sunați la poliție.
Este prea mic copilul ca sa aibă șanse în mod normal.

București 2025
Buna ziua

Astea sunt vorbe menite sa va induca teama.

Stati linistita ca numai in cazuri extreme copiii atat de mici sunt luati de langa mame.
Va mulțumesc! Dar poate cere ,,ca eu sa nu mai încasez alocația copilului, și sa intre într-un cont pe numele copilului la care sa umble când împlinește vârstă de 18 ani?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista asa ceva, e o absurditate.
Nu îl ia nimeni de lângă svs decât dcă nu puteți să-i asigurați condiții minime de trai și există riscuri mari pentru copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

cum se impart copiii Covaci emil Covaci emil Buna sunt tatal a 2 copii (3-6ani) sunt in concubinaj de 10 aju cu mama copiilor mei , avand in vedere ca nu mai merge relatia intre noi... si timp de 11 ani ... (vezi toată discuția)
Divort si obtinerea custodiei minorului de catre mama raluca20ant raluca20ant Buna seara, sunt casatorita de 3 ani si am un copil minor de un an si 7 luni, In urma cu 4 luni am introdus actiunea de divort dupa nenumarate incercari de a ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un avocat specializat in divort Marina012 Marina012 Buna ziua Din pacate am ajuns in punctul in care divortul este ultima solutie Am un sot care a devenit dependent de alcool si extrem de agresiv verbal Ma ... (vezi toată discuția)