avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua, Vă rog dacă știe cineva,copilul meu să ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua, Vă rog dacă știe cineva,copilul meu să născut ...

Bună ziua,
Vă rog dacă știe cineva,copilul meu să născut la New York,,este cetățean American. Noi părinții, și nici fratele nu avem cetățenie Americană. Anul acesta în octombrie face 18 ani. Cum ar trebuii să procedăm să obținem și noi cetățenia Americană??…… Există vre o posibilitate?
Mulțumesc frumos!!
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 19:12, 26 Ianuarie 2025
Buna ziua

Gasiti mai multe informatii aici: [ link extern ]

Masura in care este posibil acest lucru depinde de un cumul de conditii. Vedeti aici daca aveti sau sanse: [ link extern ]
Ati deschis alt topic cu aceiasi intrebare , continuati discutia unde ati inceput-o si unde vi s-a raspuns deja . Puteti si singura sa intrati pe site-ul Ambasadei Americane si sa cautati acolo ce va intereseaza dar d-voastra nu aveti nici un avantaj ca ati nascut in SUA si copilul este cetatean american , asta nu va da nici o prioritate sau vreun drept special sa obtineti cetetenie iar daca va doriti acest lucru trebuie sa mergeti pe aceiasi cale ca toata lumea .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil nascut in sua implinit 14, acte necesare pt inscriere certificat nastere in ro michelle66 michelle66 Buna Ziua, Copilul meu este nascut in SUA, a implinit deja 14 ani, eu am dubla cetatenie. Vreau sa inregistrez certificatul de nastere in Romania pentru ca ... (vezi toată discuția)
Nastere in u.s.a. Gabby90 Gabby90 Prietenul meu e cetatean american urmeaza sa ne casatorim, urmeaza sa avem un bebe, el insista sa nasc acolo, sa fiu pe asigurarea lui , cat trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Tatal copilului meu este toman cu dubla cetatenie( cetatenie ... Kasandra23 Kasandra23 Tatal copilului meu este toman cu dubla cetatenie( cetatenie americana) ! Nu am fost casatoriti si si a recunoscut cooilul acum 3 sap chiar daca copilul are 2 ... (vezi toată discuția)