avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, am avut un acord cu banca pentru a achita o ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, am avut un acord cu banca pentru a achita o creanta ...

Buna ziua, am avut un acord cu banca pentru a achita o creanta in termen de x luni. Inainte de ultima plata am cerut sa se confirme suma ramasa de plata si am avut surpriza ca, "pe langa suma x, reprezentand principal restant, la care se adauga:
• Diferenta onorariu variabil SCA in suma de x;
• Onorariul si cheltuielile BEJ x. In nicun moment nu mi s-a spus ca voi avea de plata unei case de avocatura care se pare ca reprezinta banca, eu discutand doar cu banca si BEJ. Exista o modalitate de a anula sau diminua suma ceruta pentru casa de avocatura? Va multumesc.
Dacă ați pierdut un proces, e normal și logic să plătiți și cheltuielile avocațiale.
Nu a avut loc niciun proces.

Szekely Barna a scris:

Dacă ați pierdut un proces, e normal și logic să plătiți și cheltuielile avocațiale.

Trebuie acodrul de plata, vzut cine l-a intocmit, la ce v-ati angajat, ce scrie in el etc.
Acordul de plata a fost negociat cu banca, prin telefon si email si impreuna cu ea am stabilit platile. Am cerut acordul dar am primit doar confirmare tot pe email ca banca este de acord. Nu am semnat niciun document.
Ultima modificare: Luni, 27 Ianuarie 2025
Florin_78fr, utilizator
Sunt preaa putine detalii, regret.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executorul poate sau nu poate avea calitate procesuala pasiva? fdanila fdanila Executorul poate avea uneori calitate procesuala pasiva sau niciodata ? Am gasit o Sentinta in care scrie: „Referitor la excepţia lipsei calităţii ... (vezi toată discuția)
Ce probe pot solicita ca parat intr-o astfel de actiune in pretentii. dandanaua dandanaua Reclamanta, institutie de stat, ma cheama in judecata, cu o actiune in pretentii, pentru a-i plati cheltuielile de judecata, reprezentand onorariu avocat ... (vezi toată discuția)
Avocati si societatile de consultanta? Iulian81 Iulian81 Imi scapa urmatoarea situatie: un avocat doreste sa se angajeze la o firma(SRL) de consultanta in management si afaceri sau o firma ar avea nevoie si de ... (vezi toată discuția)