avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună! Dacă am primit bani prin transfer bancar de la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună! Dacă am primit bani prin transfer bancar de la o persoana ...

Bună! Dacă am primit bani prin transfer bancar de la o persoana fizică,ma poate oblica prin instanță să îi restitui înapoi ?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:12, 27 Ianuarie 2025
Întrebarea d-voastră nu are nici o relevanta daca nu explicați exact situația , fiecare caz in parte este diferit si daca va trebui sa mergeți in instanță o sa aflați acolo ce va decide judecătorul .
Cu ce titlu vi i-a dat? Reveniti cu detalii. Ce suna, a fost cadou, împrumut, de la cine, pt ce?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani Dizz16 Dizz16 Buna ziua! Am primit o suma de 4000€ in Septembrie 2017 de la o persoana de origine italiana prin transfer bancar in contul din Italia, eu la randul meu i-am ... (vezi toată discuția)
Daca cineva mi-a transferat banii in cont ,ma poate obliga sa ... Cristinarad Cristinarad Daca cineva mi-a transferat banii in cont ,ma poate obliga sa ii restitui? Este vorba de persoane fizice! (vezi toată discuția)
Imprumut fara contract,garantii,acte notariale, doar o intelegere verbala. markt markt Buna, As avea si eu o intrebare: am primit 22000 de euro de la o persoana cu care am avut o relatie sentimentala,bani au fost trimisi prin transfer bancar , ... (vezi toată discuția)