avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pot sa fac recurs la o hotarare judecătorească dacă ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pot sa fac recurs la o hotarare judecătorească dacă copilul ...

Pot sa fac recurs la o hotarare judecătorească dacă copilul a fost trimis în plasament la bunici în condițiile în care daspg nu mia efectuat ancheta sociala mie ca și parinte
E greu de dat un raspuns adecvat fara a cunoste situatia exacta si a vedea dosarul cauzei, in conditiile in care motivele de recurs sunt strict prevazute de lege si aveti sanse reale doar daca va incadrati in acestea, neexsitand o rejudecare a fondului. Recursul vizeaza doar aspecte de legalitate a hotararilor pronuntate. Astfel ca sfatul este de a lua legatura cu un avocat specializat.
Îmi puteți spune va rog cât ar fi costurile unui avocat?menționez ca nu am făcut recurs motivul ar fi de neglijenta și lipsa posibilităților financiare dar nimeni nu ma verificat în aceasta privința și aici ma refer la cei de la daspg aceștia nu mia făcut ancheta sociala
Unde va pot atsa dosarul?cu decizia tribunalului .Mulțumesc
Vedeti in ce stadiu e dosarul, faceti o copie si mergeti cu ea la o consultatie, nu e asa de scump. Daca nu mai e decat recurs, slabe sanse. Apararea e mai ieftina daca o faceti la inceput si are mai multe sanse de reusita.
Dar verificati daca nu se pot schimba circumstantele.
Ultima modificare: Luni, 27 Ianuarie 2025
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minori smmg smmg buna ziua am o cunostinta care este in proces de divort cu sotia.au impreuna o fetita de 11 ani.ultima infatisare a fost solutionata astfel: copilul a fost ... (vezi toată discuția)
Casare cu retinerea cauzei spre judecare: legalitate solutie ContSters206169 ContSters206169 (Numãr în format vechi) 625/3/2010 (7278/2010) Înregistrat în data de: 07.12.2010 Obiect dosar: contestaţie decizie de pensionare Materia ... (vezi toată discuția)
Rejudecarea procesului monicangela monicangela Buna! As dori sa aflu daca rejudecarea procesului se va face la Bucuresti sau in zona unde a fost judecat initial, tinand cont ca ultimul proces a fost la ... (vezi toată discuția)