avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, am ridicat drona ( DJI MINI 4 PRO de 249 ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, am ridicat drona ( DJI MINI 4 PRO de 249 grame ) si ...

Buna ziua, am ridicat drona ( DJI MINI 4 PRO de 249 grame ) si am filmat pe 24 ianuarie 2025 la evenimentul de langa parcul Tineretului, Jandarmeria ma amendat cu 15000 lei ca nu am aprobare de la MAPN. Am sansa sa anulez amenda ?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:14, 30 Ianuarie 2025
Depuneți plângere contravențională oricum. Este singura cale să obțineți, după caz, anularea PV de constatare și de sancționare, înlocuirea amenzii cu avertismentul sau reducerea cuantumului amenzii.
dronele nu pot fi ridicate deasupra multimilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare ridicare auto FeelLikeANut FeelLikeANut In data de 4 mi-a fost ridicata masina aflata la 1m distanta de un indicator de parcare (1m dupa indicator, asadar regulamentar) motivul ridicarii pe care-l ... (vezi toată discuția)
Anularea unui proces verbal de constatare si sanctionare a contraventiilor in instanta panzarumitica panzarumitica speta: proces verbal intocmit la 12.06.2015 pentru o fapta savarsita la 09.06.2015(nu este pe circulatie ci pe legea 61/\'91); acesta contine toate elementele ... (vezi toată discuția)
Plângere contravenționalã admisã în parte: soluția instanței și calea de atac Nanian21 Nanian21 Buna tuturor, recent am fost \\\\"premiat\\\\" cu o amenda de circulatie de catre un politist, hai sa ii spunem zelos, si tanar, care m-a amendat pentru ca nu ... (vezi toată discuția)