avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... in urma decesului surorii mele, in masa succesoriala ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

in urma decesului surorii mele, in masa succesoriala exista si ...

in urma decesului surorii mele, in masa succesoriala exista si un autoturism (Opel Corsa din 2005 ) si suntem 5 mostenitori cu cote-parte diferite. Vrem sa vindem autoturismul si nu stim cum sa facem contractul de vanzare-cumparare.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:38, 27 Ianuarie 2025
Noi, A,B,C,D, E, vindem lui X autoturismul marca...,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revocare donatie multumesc ! Equilibrium720 Equilibrium720 Vreau sa multumesc tuturor celor care au avut si au timpul necesar sa citeasca aceasta postare in speranta ca mai exista vreo sansa de solutionare in acest ... (vezi toată discuția)
Succesiune Dum3 Dum3 Buna ziua! As dori sa stiu care este cota parte sotului suprevietuitor in urmatoarea situatie: - in urma decesuilui unuia dintre soti A si B, ramane un ap. pe ... (vezi toată discuția)
Mostenire - vreau sa fiu protejatã în caz de cauzã succesoralã Hadryana Hadryana Locuiesc împreună cu mama (A) în casa care i-a revenit în cotă parte de 1/1 în urma decesului tatălui meu când, eu am refuzat mostenirea iar sora mea ... (vezi toată discuția)