avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Am dat peste acest comunicat: ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Am dat peste acest comunicat: www.ccr.ro/comunicat-de-presa-17-octombrie-2024 ...

Buna ziua! Am dat peste acest comunicat: [ link extern ] .
In cazul in care a fost publicata decizia, va multumesc pentru o referinta, iar in caz contrar, ma intreb cand si unde ar trebui urmarita publicarea ei.
Totodata, in cazul in care nu a fost publicata decizia, efectele ei sunt aplicabile ?
Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 28 Ianuarie 2025
gorangersgogo, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:25, 28 Ianuarie 2025
Incercati varianta mentionata de dvs..nu stiu ce sa va spun, adica daca merge sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizia curții constituționale din data de 26 mai 2022 de admitere ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Decizia Curții Constituționale din data de 26 mai 2022 de admitere a excepției de neconstituționalitate a dispozițiilor art. 155 alin. (1) din Noul ... (vezi toată discuția)
Articole din cpp neconstitutionale deelmercury deelmercury Buna ziua. As dori sa aflu ce se intampla cu un articol din codul de procedura penala declarat de CCR neconstitutional? Se elimina din lege? Multumesc! (vezi toată discuția)
Ordonanþa de urgenþã nr. 91/2013 DanaBrasov DanaBrasov Buna ziua. va rog sa-mi spuneti daca Ordonanţa de Urgenţă nr. 91/2013 este in vigoare. Stiu ca,la un moment dat, a fost declarata ... (vezi toată discuția)