avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Mi s-a răspuns la întrebarea \"cum pot obține o ...
Discuție deschisă în Executare silită

Mi s-a răspuns la întrebarea "cum pot obține o temporizare ...

Mi s-a răspuns la întrebarea "cum pot obține o temporizare la executare silită", dar răspunsul nu m-a lămurit : este la latitudinea executorului acordarea temporizării, trebuie îndeplinite niște condiții sau...?!?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:11, 28 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Executorul poate vorbi cu creditorul dvs. , el nu poate hotari de capul lui asta . Fara acordul acestuia ( al creditorului ) , executarea merge inainte .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nelamurirea dvs, nu e motiv de a deschide topic nou, trebuia continuata discutia.
creditorul, daca voia sa va acorde ragaz, o facea fara sa apeleze la executor.
in lipsa detaliilor, nici lamuriri nu aveti cum sa primiti.
Ultima modificare: Marți, 28 Ianuarie 2025
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme-credit persoana fizica cris_geany cris_geany in anul 2oo8 am luat o masina in rate ,fara nici o garantie-cu o rata lunara fixa de 800 lei pe 7 ani.luna aceasta am fost informati ca dosarul a fost dat la o ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara BALOSINRODICA BALOSINRODICA Bună ziua! Vă rog să îmi spuneți cum se procedează cu pensia alimentară în cazul despărțirii la notariat? Aceasta va fi plătită de soț conform ... (vezi toată discuția)
Executare silita - poprire - "hotarare judecatoareasca" drag_osh drag_osh As dori sa va expun urmatoarea speta. Tatal meu a produs un prejudiciu unui autovehicul al unei firme. S-a terminat procesul in care ceream micsorarea valorii ... (vezi toată discuția)