avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua! Am ieșit la pensie anticipată cu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua! Am ieșit la pensie anticipată cu penalizare ...

Bună ziua! Am ieșit la pensie anticipată cu penalizare.Întrebarea mea este: atunci când voi ajunge la limita de vârstă (63 ani) ,se va recalcula pensia sau voi rămâne cu cea de azi adică cu penalizarea ! Mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 17:45, 28 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara!
La limita de varsta vi se va recalcula pensia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre recalculare pensie florindanB florindanB Buna ziua.In anul 2004 am iesit la pensie anticipata conf.Legii 19/2000.La acea vreme varsta stansard era de 63 ani 3 luni eu iesind la 58 ani si 9 luni. Va ... (vezi toată discuția)
Pensie penalizata claudia_23 claudia_23 Buna ziua. Am si eu o intrebare, O femeie nascuta pe data de 5 iulie 1949, a iesit la pensie in anul 2007, avand un stagiu de cotizare de 25 de ani si 5 luni. ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala Catalina14 Catalina14 Am 31 de ani si 2 luni stagiu complet de cotizare, 36 de ani vechime si ar trebui sa ies in 1.09.2019 la limita de varsta . Daca ies la pensie anticipat cu 15 ... (vezi toată discuția)