avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Suspendare autorizație de construire în cadrul ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Suspendare autorizație de construire în cadrul procesului

Bună seara, mă interesează dacă a reușit cineva sa obțină suspendarea autorizației de construire în cadrul unui proces. Atenție! Mă refer la solicitarea făcută de deținătorul autorizației de construire, motivul fiind ca intervalul de timp în care se desfasoara procesul ar duce la expirarea acesteia, chiar și atunci când s-ar uza de prelungirea acesteia. Ma interesează dacă exista decizii definitive în acest sens. Mulțumesc!
Ultima modificare: Marți, 28 Ianuarie 2025
Anonimus@, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:18, 31 Ianuarie 2025
pana va raspunde cineva, mai bine cautati in jurisprudenta: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire autorizatie electrician labau labau Buna ziua, Am si eu o intrebare: imi expira autorizatia de electrican gradul 2b in noiembrie si vreau sa stiu si eu ce trebuie sa fac pentru prelungire ... (vezi toată discuția)
Prelungire valabilitate autorizatie de construire Mihai Pop Mihai Pop Buna ziua! Cu cat timp trebuie depusa cererea privind prelungirea valabilitatii autorizatiei de construire inainte sa expire? Cat este taxa pentru ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de construire expirata AdrianDP AdrianDP Buna ziua, Ma confrunt cu o problema si poate reusiti sa ma lamuriti. In Iunie 2008 am obtinut o autorizatie de contruire pe o perioada de 36 de ... (vezi toată discuția)