avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua ,as dori sa stiu daca angajatorul mi-a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua ,as dori sa stiu daca angajatorul mi-a interzis sa-mi ...

Buna ziua ,as dori sa stiu daca ,angajatorul mi-a interzis sa-mi indeplinesc atributiunile de serviciu in timpul programului de lucr ,acestea fiind prevazute in fisa postului fara sa imi schimbe fisa postului timp de 6 luni ,mi-a interzis verbal in sedinta ,e a venit cu o alta fisa a postului abia luna aceasta ,si as vrea sa stiu daca asta poate constitui motiv pt a ma adresa instqntei de judecata
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:25, 29 Ianuarie 2025
da, va puteti adresa instantei de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire timp de lucru floricu67 floricu67 Buna ziua.Nu stiu daca o sa ma adresez corect dar as dori sa ma lamuresc in ceea ce priveste urmatoerele doua aspecte: a)sedintele de \\"lucru\\" convocate ... (vezi toată discuția)
Confict de munca mihalache.cristina67 mihalache.cristina67 as dori sa stiu daca fisa postului merge mana-n mana cu contractul individual de munca si ce se intampla daca ce scrie in fisa postului nu coincide cu ce scrie ... (vezi toată discuția)
Falsa reintegrare pe functie conelia anghel conelia anghel Sunt in situatia urmatoare, ca urmare a punerii in aplicare a unei sentinte judecatoaresti intr-un conflict de munca castigat de mine si va cer ... (vezi toată discuția)