avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Taxa fotocopiere dosar executor
Discuție deschisă în Executare silită

Taxa fotocopiere dosar executor

Buna ziua. Ma poate ajuta cineva, sa mi fac o idee, cat ar costa taxa de fotocopiere dosar executor judecatoresc. Cat ar fi per pagina in prezent?
Cel mai recent răspuns: bamsy1986 , utilizator 14:43, 29 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu s-o fi scumpit intre timp, codul civil a stabilit pretul de 1 leu fata, adica 2 lei fata-verso.
Daca dosarul are 100 de foi, fata-verso va costa 200 de lei.
multumesc pt. raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa fotocopie dosar Mia4 Mia4 Buna ziua! Intr un dosar pentru contestare executare silită am plătit taxa de timbru,mi se solicită si taxa fotocopie dosar de la executor . Pute ti sa ma ... (vezi toată discuția)
Copie act - din dosar - judecatorie oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns. Trebuie sa cer o copie dupa un act redactat de Primarie, dintr-un Dosar aflat la Judecatorie. Va ... (vezi toată discuția)
Pot solicita executorului judecatoresc transmiterea dosarului de executare la instanta de judecata? mariusstoican mariusstoican Buna seara, Am o contestatie la executare pe rol, iar din lipsa de documente am nevoie de dosarul de executare de la BEJ. Din pacate pentru mine, dosarul de ... (vezi toată discuția)