avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Admitere INM - verificarea condiției de bună ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Admitere INM - verificarea condiției de bună reputație

Buna seara! Vin si eu cu o nelamurire, daca imi puteti da o parere, sunt vesnic recunoascatoare. Sunt studenta in anul 4 la drept si doresc sa urmez drumul magistraturii. Automat, vorbim despre sustinerea examenului INM. Reputatia mea este una impecabila, dar problema sta in felul urmator. Fratele meu este condamnat, credeti ca imi afecteaza mie parcursul in ceea ce priveste sustinerea probei interviului?
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 05:54, 30 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Nu vă afectează. Trebuie ca dvs. să aveți o bună reputație, nu toată familia.

Aveți aici cerințele de la examenul de anul trecut:
[ link extern ]

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitarea de drept , admitere in magistratura danutzlucy@yahoo.com danutzlucy@yahoo.com As vrea sa stiu daca o condamnare de sase luni cu suspendare cu o perioada de proba de doi ani si sase luni pentru o infractiune economica, primita in urma cu ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea de drept danutzlucy@yahoo.com danutzlucy@yahoo.com As vrea sa stiu daca o condamnare de sase luni cu suspendare cu o perioada de proba de doi ani si sase luni pentru o infractiune economica, primita in urma cu ... (vezi toată discuția)
Profesia de judecator ContSters258055 ContSters258055 Buna ziua, Sunt student al Facultatii de Drept si am o nelamurire cu privire la conditiile legale care imi permit sa candidez dupa absolvire pentru statutul ... (vezi toată discuția)