avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dacă cineva a avut permisul suspendat și a condus ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dacă cineva a avut permisul suspendat și a condus dar ...

Bună dacă cineva a avut permisul suspendat și a condus dar nu la oprit poliția și cineva face reclamație după perioada de suspendare pățește ceva?
Cel mai recent răspuns: adrian@13 , utilizator 05:36, 30 Ianuarie 2025
reclamantul a fost prejudiciat cu ceva?
Doar la avut suspendat pe 30 de zile și a condus și cineva vrea sa ii facă reclamație după ce a recuperat permisul
În cazul unei reclamații (denunț în cazul de față) se vor face cercetări. Se va înregistra dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat și, dacă se vor găsi probe, persoana poate fi trimisa în judecată și condamnată pentru aceasta infracțiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat ! dee_jay_adrianno dee_jay_adrianno buna ziua, ma numesc adrian si am facut o prostie cat se poate de mare si anume am condus autoturismul sub influenta bauturiilor alcoolice si anume am avut ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca conduci cu dovada expirata,dar ai primit scrisoarea de clasare a cazului (vineri ora 20 ) si nu ai ridicat permisul de la politie ? RazvanPlesa RazvanPlesa Am avut permisul retinut pt un accident, dupa 6 luni cazul a fost clasat, Dovada nu a fost prelungita pentru ca cazul a fost clasat, am astept scrisoarea ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0,7,35 melisa24 melisa24 sotul meu,a fost oprit de politei,la proba etilotest a avut 0.7 alcoolemie ,a fost dus la spital ,i sau mai luat doua probe de singe,nu au venit probele de ... (vezi toată discuția)