avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am divortat acum 12 ani, am revenit ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am divortat acum 12 ani, am revenit ...

Buna ziua,as avea o intrebare ,am divortat acu 12 ani,am revenit la numele de dinainte ,problema este ca acum locuiesc in uk de 8 ani de zile,numai am pe nimeni in tara si nici posibilitatea de a ajunge,cum as putea obtine un duplicat dupa hotararea de divort?Multumesc
Contactati in privat un avocat din orasul respectiv, unde v-ati judecat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua cum pot obtine duplicat decizie divort.mama a divortat ... Magda andrei Magda andrei buna ziua Cum pot obtine duplicat decizie divort.Mama a divortat de tata in 1979.Amandoi parintii sint decedati.Am nevoie de decizie divort pentru deschiderea ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate si certificat de naștere pierdute în anglia. cum pot obține pașaport românesc fără să vin în românia? Celinne Celinne Buna ziua, va scriu deoarece o cunostinta apropiata se afla intr o situatie complicata. Locuieste in anglia cu copii dar si a pierdut carte identitate, ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume Raluka84 Raluka84 Buna seara. Am si eu o intrebare. Cum trebuie sa procedez daca eu sunt in Danemarca iar fostul meu sot a divortat in lipsa mea in Romania?Mai am numele valabil ... (vezi toată discuția)