avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am divortat acum 12 ani, am revenit ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am divortat acum 12 ani, am revenit ...

Buna ziua,as avea o intrebare ,am divortat acu 12 ani,am revenit la numele de dinainte ,problema este ca acum locuiesc in uk de 8 ani de zile,numai am pe nimeni in tara si nici posibilitatea de a ajunge,cum as putea obtine un duplicat dupa hotararea de divort?Multumesc
Angajându-va un av care sa facă aceste demersuri în numele dvs sau imputernicind printr o procura o ruda,prieten etc..
Ultima modificare: Joi, 30 Ianuarie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Depinde si de la ce instanta va este necesara, in ce scop, unele demersuri se pot face online.
Pentru pasaport ul CRDS ,si mai tarziu pentru casatorie,sa dovedesc ca am divortat,ma scuzati dar nu stiu exact pasii si ce as putea face ,fara a ma deplasa in tara,nu pot sa ma duc in Romania.Multumesc

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

Depinde si de la ce instanta va este necesara, in ce scop, unele demersuri se pot face online.

Va ajunge doar hotararea de divort pentru casatorie?
Pentru hotararea in format fizic, vorbiti cu cineva din tara caruia sa ii dati mandat sa va obtina hotararea. Pentru hotararea in format digital depinde de instanta. Puteti fie cauta instanta si informatii la arhiva despre hotararea de divort, fie solicita unui avocat, dand detalii despre aceste lucruri.
Multumesc frumos pentru raspuns,cat m ar costa un avocat sa ma ajute sa obtin duplicatul de la judecatorie?si ce acte ar trebui sa dau?

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

Va ajunge doar hotararea de divort pentru casatorie?
Pentru hotararea in format fizic, vorbiti cu cineva din tara caruia sa ii dati mandat sa va obtina hotararea. Pentru hotararea in format digital depinde de instanta. Puteti fie cauta instanta si informatii la arhiva despre hotararea de divort, fie solicita unui avocat, dand detalii despre aceste lucruri.

Alte discuții în legătură

Buna ziua cum pot obtine duplicat decizie divort.mama a divortat ... Magda andrei Magda andrei buna ziua Cum pot obtine duplicat decizie divort.Mama a divortat de tata in 1979.Amandoi parintii sint decedati.Am nevoie de decizie divort pentru deschiderea ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate si certificat de naștere pierdute în anglia. cum pot obține pașaport românesc fără să vin în românia? Celinne Celinne Buna ziua, va scriu deoarece o cunostinta apropiata se afla intr o situatie complicata. Locuieste in anglia cu copii dar si a pierdut carte identitate, ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume Raluka84 Raluka84 Buna seara. Am si eu o intrebare. Cum trebuie sa procedez daca eu sunt in Danemarca iar fostul meu sot a divortat in lipsa mea in Romania?Mai am numele valabil ... (vezi toată discuția)