avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Bună ziua. Am o firmă de curățenie. Am un contract ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Bună ziua. Am o firmă de curățenie. Am un contract cu un ...

Bună ziua. Am o firmă de curățenie. Am un contract cu un cartier rezidential pentru curățenie la un Nr de 23 imobile. Pot face factură pentru fiecare imobil in parte cu plata cash? Asta ar însemna să fac 2-3 facturi pe săptămână a câte 800 Ron factura. Beneficiarul spune că nu se poate face plata fracționată. Dar eu fac cate o factură pe imobil, nu fac 2 pentru serviciile prestate la un imobil. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Adigeo , utilizator 18:37, 30 Ianuarie 2025
In baza unui contract sa faceti 23 de facturi? Nu e fractionat?
In contract se precizează că voi face curățenie la 23 imobile , iar plata se va face pentru fiecare imobil după realizarea serviciului de curățenie pentru fiecare imobil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura pfa serena82 serena82 Buna ziua, Imi poate spune cineva daca este corect sa apara lunar pe factura pretul serviciilor prestate din care sa se scada o anumita suma datorata de pfa ... (vezi toată discuția)
Schimbare acoperis - inselaciune sau nu mitachealina mitachealina O firma de renovari in constructii ne-a schimbat acoperisul casei cu o echipa de 7 oameni. Oferta initiala a devenit cu 38% mai scumpa la sfarsitul lucrarii, ... (vezi toată discuția)
Facturare consultanta? idei? uscons uscons Am o curiozitate, avem cativa clienti pentru servicii software si consultanta, si o firma din SUA care ne va trimite personal in Romania; pot factura ... (vezi toată discuția)