avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Salut, am pus un cont de PlayStation legat de fortnite ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Salut, am pus un cont de PlayStation legat de fortnite și nu ...

Salut am pus un cont de PlayStation legat de fortnite și nu am știut că îmi trebuie și un cont de epic games și omul ma reclamat la poliție pentru înșelăciune dar eu nu știam .

Ce pot păți am 12 ani și nu știu ce pot să pățesc și mie frică rău
Ultima modificare: Joi, 30 Ianuarie 2025
Lucalol, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:23, 1 Februarie 2025
Salut, trebuie sa explici mai clar si pe intelesul adultilor ce anume inseamna cont de PlayStation legat de fortnite și cont de epic games. Nu cred ca sunt prea multi jurisiti care sa inteleaga despre ce vorbesti, dansii nefiind din generatia acestor jocuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Omagiu ContSters259670 ContSters259670 Am stat mult sa ma gandesc daca sa astern aceste randuri. M-am temut si ma tem, nu-mi place cand intra cineva cu bocancii pe paginile mele. Otiliei Sava i se ... (vezi toată discuția)
Presedinte-abuz mary_catalina mary_catalina Buna ziua, Va rog respectuos sa ma ajutati cu o problema legata de fostul presedinte al blocului unde locuiesc. o sa incerc sa fiu cat mai explicita. In ... (vezi toată discuția)
Datorie inventata vasile florin vasile florin Buna, Vreau sa ma ajutati va rog...o persoana pretinde ca mi-a dat o suma consistenta de bani in anul 2010,ca are extrase bancare...martori ... (vezi toată discuția)